Bunt Hoveniers ziet kansen en mogelijkheden voor een creatieve en vernieuwende aanpak die aansluit bij de wensen van de klant, voor elk budget.
Innovatief in tuinoplossingen.

Wij staan bekend om kwaliteit,
snelheid & korte lijnen.

Bunt Hoveniers is in 2007 opgericht door Richard Bunt. Het hoveniersbedrijf heeft sindsdien via mond-tot-mondreclame een mooie klantenkring weten op te bouwen in de regio Barneveld.

Door continu te investeren in modern materieel en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, is Bunt Hoveniers in staat snel te schakelen op elke klantvraag.

De voordelen van Bunt Hoveniers

  • Innovatief hoveniersbedrijf met veelzijdige kennis en jarenlange ervaring.
  • Inspirerende en oogstrelende tuinontwerpen die zich kenmerken in ruimtelijke ordening, speelse lijnen en authentieke elementen.
  • Klant- en resultaatgerichte service en diensten met een hoge kwaliteitsnorm.

Een gespecialiseerd team.

Met een team van vakkrachten wordt gewerkt in 3 vaste ploegen gespecialiseerd in kleine tuinen, grote tuinen en tuinonderhoud. Klanten hebben altijd te maken met dezelfde ploeg waarbij onafgebroken aan het project wordt gewerkt tot het helemaal af is. Zo blijft kwaliteit, snelheid en een soepele communicatie met de klant gewaarborgd.

Maak kennis met onze partners.

hartog-logo

Hartog Outdoor Living heeft zich o.a.gespecialiseerd in bouwkundig (traditionele) foliebaden. Deze zwembaden onderscheiden zich in levensduur en zijn in elke afmeting en in diverse kleuren te realiseren.

logo

Geldersche Houtbouw is bouwspecialist in houten bijgebouwen met een ruime ervaring in ontwerp en bouw van mantelzorgwoningen, houten schuren met overkapping, houten tuinhuizen, houten schuren, houten paardenstallen.