Grote onderhoudsvrije tuin nodigt je uit

Een tuinontwerp dat in balans is

Onze werkzaamheden
  • ontwerp
  • aanleg

De voortuin voelt meteen aan als een prettige entree. En dat is nog maar het begin. Fam. Schakel uit Barneveld wilde een onderhoudsvriendelijke tuin. Dus mocht de oude Engelse tuin plaatsmaken voor een eigentijds geheel. Passend bij het authentieke woonhuis. Zowel de voortuin als de achtertuin zijn door ons volledig ontworpen en aangelegd.

“Het is nog mooier geworden dan wij verwacht hadden” – mevr. Schakel

Je proeft meteen de sfeer

Terwijl je nog op de stoep staat, word je al verrast door de voortuin. Het lijnenspel is perfect in balans met de contouren van het woonhuis. Zonder dat het speelse karakter van de tuin verloren gaat. De beplanting biedt voldoende privacy en sfeer terwijl er weinig onderhoud nodig is.

Voor- en achtertuin vormen één geheel

Het vrijstaande huis heeft één groot voordeel. Via de voortuin loop je stijlvol door naar de achtertuin. Waarin dezelfde speelse elementen terugkomen. Aan de andere kant van de poort wacht een verrassing. Een ruime tuinkamer met gashaard en buitenkeuken. De ideale plek om het hele seizoen door (met familie en vrienden) te genieten van het buitenleven.

Dit maakt deze tuin bijzonder

Zowel de bestrating als het groen zijn onderhoudsvriendelijk. Slimme keuzes zoals een harde voeg, een goed beregeningssysteem en kunstgras besparen al flink wat onderhoudsuren. Wat deze tuin bijzonder maakt is:

  • De volledig op maat gemaakte tuinkamer.
  • Terugkerende elementen door heel de tuin en passage.
  • Het samenspel tussen het huis, de voor en achtertuin.

Een fijne samenwerking van beide kanten

Onze jongens worden erg blij van een tuin als deze. Vooral het tuinhuis dat op maat gemaakt is vormt een kers op de taart. Bovendien werden ze goed verzorgd, iets dat altijd gewaardeerd wordt.

“Wij vonden het fijn dat zowel de tuin, als de bestrating en veranda door hetzelfde bedrijf aangelegd konden worden. Op voorhand hadden wij een aantal tuinen gezien van v.d. Bunt en we vonden ze allemaal even mooi. Tijdens de samenwerking hebben wij gemerkt dat er echt met ons mee werd gedacht. Ze begrijpen goed wat wij willen en vonden de samenwerking dan ook erg fijn. Onze ervaring is heel goed.” – Fam. Schakel, Barneveld.

Stuur een
Whatsapp bericht
Bel ons
(033) 303 77 50