Klanten krijgen hier meteen een goed gevoel

De bedrijfstuin met een huiselijke sfeer

Onze werkzaamheden
  • ontwerp
  • aanleg
  • onderhoud

Als je dacht alles gezien te hebben, dan heb je het mis.  Deze twee tuinen spannen de kroon in meerdere opzichten. Het gaat hier om een bedrijfstuin en een privétuin. Die samen één geheel moeten vormen. Gemak, privacy en uitstraling zijn belangrijk. Zowel op de zaak, als privé.

“Wij zochten een hovenier die het verschil maakt! Die hebben wij gevonden” – Fam. Koppejan

Tuin met een missie
Met een woonhuis dat op circa 30 meter afstand van de werkplek staat, is privacy extra belangrijk. Daarom heeft deze privétuin een cruciale rol voor het hele gezin. Namelijk een plekje bieden om je even in terug te trekken en inkijk te voorkomen.

Ook staat het woonhuis enigszins schuin ten opzichte van de bedrijfshal. Deze privétuin heeft de taak gekregen om dit te verdoezelen. Waardoor het vooraanzicht kloppend is. 

Een bedrijfsterrein dat rust en vertrouwen uitstraalt
Deze bedrijfstuin is de etalage van de autozaak Koppejan in Nijkerk. Sterker nog, hier krijgen de klanten meteen een goed gevoel bij het bedrijf. Want als iets duidelijk is, dan is het wel dat hier alles goed op orde is. Het terrein is opgeruimd, sfeervol, schoon en strak. Weinig onderhoud was dan ook een vereiste. Om de klanten een warm welkom te heten, wilde fam. Koppejan de huiselijke sfeer terug laten komen op het bedrijf.

Geasfalteerd en sfeervol
Het terrein nodigt de klanten uit. Dit zit hem in de details. Zoals in de arceringen rondom de plantvakken van gebakken klinkers. Die meteen als regengoot dienen. De meerstammige steeneiken die samen met de hagen, het hele jaar groen blijven. En de grote elementen die iets extra’s bieden. Zonder rommelig of druk te ogen. Alles is in balans. Deze tuinen zijn:

  • Sfeervol door de details en sfeerverlichting. 
  • Groen ondanks het geasfalteerde terrein.
  • Volledig voorzien van alle gemakken zoals beregening.

Een project waar we met plezier aan werkte
Het hele geheel is in twee delen opgeleverd. Zo bleef het overzichtelijk voor beide partijen. En kon er nauw worden samengewerkt.

Wij zochten een hovenier die het verschil maakt! Dit hebben wij gevonden in ‘Bunt hoveniers’, professioneel en exclusief in alle facetten, in het bijzonder voelde ik bij Richard de passie om mooie dingen te willen maken. Sterk punt is dat Richard heel goed kan luisteren naar onze wensen en dit veel aandacht geeft in het ontwerp. Wij zijn zo met elkaar tot een prachtig eindresultaat gekomen waarin onze wensen goed zijn vertaald, dit is zowel bij ons privéhuis dan bij de zaak. Wij bleven verrast door de professionele kijk en communicatie van Richard, ga zo door met jullie passie. Bunt hoveniers; jullie verdienen een dikke 10!” – Familie Koppejan

Stuur een
Whatsapp bericht
Bel ons
(033) 303 77 50